EEN BETERE WERELD BEGINT BIJ JEZELF

RUIMTE VOOR PERSOONLIJKE GROEI

  • zenerife_logo_transparant

    Zenerife startte als ons persoonlijke blog toen wij eind 2015 besloten ons leven anders te gaan leven door van Amsterdam naar Tenerife te verhuizen. Lees hier het volledige verhaal. Het was onze eigen ontdekkingsreis naar meer rust, meer vrijheid, meer leven vanuit onze waarden en flexibel werken. Het werd meer dan dat... 

    De hoeveelheid vrije tijd die we kregen konden we besteden aan onze interesses. Bij ons is veel van die tijd naar onze persoonlijke ontwikkeling gegaan. De vrijheid en helderheid die we hierdoor hebben gekregen maakte ook dat we meer open minded werden en meer begaan met andere mensen. 

  • Vrienden die ons bezochten (we hadden gemiddeld zo'n 16 weken per jaar bezoek), gaven ons terug dat ze de hele 'experience' bij ons heel bijzonder vonden. En vonden dat we daar meer mee moesten gaan doen, aangezien wij er zo gepassioneerd over waren. Dat leek ons een erg goed idee! Zo ontstond Zenerife als 'onderneming', eigenlijk volledig organisch. 

    Inmiddels hebben wij velen mogen inspireren en coachen op wat persoonlijk leiderschap is. Verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen situatie. Helder te krijgen welke angsten en beperkende overtuigingen je in de weg staan om je potentieel te leven. Doorzien dat het 'slechts' gedachten zijn en te gaan vertrouwen op wat er is.

  • Zelf blijven we keer op keer onszelf ontwikkelen, want ook op een zonnig eiland met veel vrije tijd en leuke activiteiten kan je je af en toe helemaal niet gelukkig voelen. Dat is voor ons een signaal om weer eens goed naar binnen te gaan. Op onderzoek naar de gedachten die de frustratie en pijn veroorzaken (vaak met behulp van eigen coaches en/of trainingen). De learnings die we uit ons eigen proces halen, delen we vaak tijdens coaching sessies.

ROB

Ik ben Nederlands en ben geboren in 1981. Ik groeide op in Nederland en in Azië. Sinds 2015 woon ik met mijn vriendin Kim en mijn zoontje Tom (geboren 2016) op Tenerife.

Mijn passie is om met anderen te delen wat ik in heb mogen leren en ervaren over ons menselijke potentieel (body & mind). Door de skills, die ik heb opgedaan in mijn corporate carrière, als entrepreneur, coach en door mijn (spirituele) avonturen op zoek naar levenswijsheden.

Door deze enorme focus op persoonlijke ontwikkeling merk ik dat ik een veel vrijer en leuker persoon ben geworden en dit straalt af naar mijn omgeving. Niet enkel in een kleine kring, maar ook mijn verlangen om bij te dragen aan een mooiere wereld wordt alsmaar sterker en de haalbaarheid ook realistischer. Dat is vrijheid! En dat gun ik iedereen, want dit is echte vrijheid en dus rijkdom!

KIM

Een betere wereld begint bij jezelf. Elke dag raak ik er meer van overtuigd dat dit de reden is waarom persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk is. Niet alleen jij profiteert van jouw eigen groei. Ook voor anderen is deze verandering ontzettend belangrijk en nodig.

Ik hou dan ook van de uitspraak "je kunt pas echt voor een ander/ iets anders zorgen als je eerst voor jezelf zorgt". En dan heb ik het niet over een wellness maar het zorgdragen voor je interne wereld. Een betere wereld begint dus ook eerst met zelfreflectie. Wie ben ik? Wat zijn mijn beperkende overtuigingen? Welk gedeelte van mezelf zie ik liever niet? Waar ben ik verantwoordelijk voor?

Ikzelf ben hier al jaren mee bezig. Ik had moeite om bij mijn gevoel te komen, met name als het negatief was. En ik had vaak het gevoel dat wat ik deed en wie ik was niet goed genoeg was. Ik was zelf mijn ergste criticus. Veel dingen legde ik buiten mezelf neer; anderen waren verantwoordelijk voor mijn verdriet of boosheid. Door veel zelfonderzoek, trainingen en meditatie heb ik leren voelen, accepteren wie ik ben en voel ik waar mijn verantwoordelijkheden liggen. Dat levert me zoveel ruimte en vrijheid op, dat ik nu eindelijk ook echt voor anderen kan zorgen. Zonder daarin mezelf te verliezen. Graag wil ik door middel van coaching anderen deze verbinding met zichzelf laten vinden. Dát is mijn bijdrage aan de toekomstige betere wereld.

STUUR ONS EEN BERICHT

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.